Skådespelare

natasha.jpg

Natasha Träger

Vår Elora heter Natasha Träger och är 20 år. Under de senaste två åren har hon bott i New York City för att studera skådespeleri vid The American Academy of Dramatic Arts och dansa i ett ungdomskompani. Sedan nio års ålder började hon studera vid Kungliga Svenska Balettskolan och tog studenten 2018. Natasha har medverkat i föreställningar på Kungliga Operan, vart på turné med danskompaniet Dans i Nord och spelat in en pilot. Hon har även tävlat i rytmisk gymnastik och simning och hållit på mycket med hästar. Nu är hon tillbaka i Sverige igen pga Covid 19 och börjat vara med i olika teater projekt.

emelie dahlskog.jpg

Emelie Dahlskog

Emelie är 29 år och född i Norrköping. Emelie är en frilansande skådespelare och har arbetat med kortfilmer, så som Right behind you av Skruvad Film ,som vann Silver Award på The Horror awards festival 2020 och Don’t Panic av Moa Englander, som visades på Pixels filmfestival 2018. Långfilmer som ex. The REDNEG av Jake Sakima & Luc Ziann, Han hette Harald av Identic Films och TV-Serien Se oss i ögonen Filmacademy Gotland. På Instagram finner vi henne med @dahlskogen och Just nu bor hon i England och fördjupar sitt skådespeleri med Shakespeare och en brittisk approach till teater och film. Vi ser henne i rollen som bondkvinnan Sigun. 

henrik norman.jpg

Henrik Norman

Efter att ha hoppat av en bana som diplomat och tidigare journalist har Henrik hunnit skaffa sig en bred skådespelarerfarenhet inom film, TV och teater. Bland filmer märks den internationella  produktionen The Clash of Empires och Borg samt den prisbelönta kortfilmen Stroke of Midnight, som han själv skrivit, producerat och medverkar i. För TV kan nämnas Farang, Advokaten och Gåsmamman. På scen hade Henrik en stor framgånng med uppsättningen Dödsdansen med Görel Crona och Johannes Brost. I vår produktion kommer Henrik och ha en mindre sympatisk roll.

IMG_4848.jpg

Lotta Forsberg

Första filmjobbet gjorde Lotta i januari 2017, därefter gick allt snabbt. Skådespeleriet blev ett behov. TV-serier, långfilmer, kortfilmer, teater och reklam avlöser varandra. I Roy Andersons senaste prisbelönta film Om det Oändliga ser vi henne som den ihärdigt piskande kvinnan bakom prästen. Medverkar som polis i ett antal serier som BECK, Advokaten, Maria Wern och Störst av allt. Vi ser henne i serien Bäckström och i långfilmen Gryning, samt i ett stort antal vikingaproduktioner. Lotta är en skicklig ryttare och aktuell i den kommande vikingafilmen The Tale of Two Swords. I den här produktionen har Lotta två roller. Som producent och som ......... Akila.

received_1720858598095075.jpeg

Elin Gustafsson

received_1156544674766413.jpeg

Daniel Salmi

Daniel är uppvuxen i Gästrikland men spenderade somrarna i norra Finland. Han har samiska rötter (Inari) och är en naturmänniska. Kreativitet och hantverk har varit en stor del av Daniels liv och det kommer sannolikt från de samiska rötterna. Daniel skrev manus till detta projekt under 2018-2019. Han kommer också att regissera och göra en liten roll i filmen. Tidigare har Daniel gjort helt andra saker än film och har ingen formell utbildning, men film har alltid varit en stor del av hans liv på många olika sätt.